Hoppa till huvudinnehåll

Delad kunskap och inspiration

nätverka

På området Lindholmen Science Park trivs både människor och idéer - en mångfald av kulturer och verksamheter i en myllrande miljö att hämta energi ur. Delad kunskap och erfarenhet skapar större nytta än vad en enskild part själv kan åstadkomma. 

Här finns bästa tänkbara förutsättningar för att mötas och bygga nya nätverk, både genom flexibla konferensytor och öppna mötesplatser, men även organiserat genom de olika affärsnätverk som finns på området.

lindholmen connected

Nätverk

För att vi tillsammans ska kunna skapa en framåtsträvande miljö på Lindholmen Science Park och dra nytta av varandras kunskap så driver vi och deltar i ett antal nätverk. Förutom dessa finns flera andra externa nätverk som anordnar sina träffar på området.

open day

Konferens

När människor möts räcker inte alltid kontoret till. Ska du arrangera en konferens, utbildning eller en mässa? På området hittar du ett stort och varierat utbud av mötesplatser i en inspirerande och havsnära miljö. 

coworking

Co-working

Vill du arbeta på Lindholmen och samtidigt tillhöra en gemenskap av andra mindre företag eller entreprenörer? Då tipsar vi om de ständigt växande möjligheterna till co- working.