Vår gäst den 29 maj är Ulf Wagner. Restauratör på Restaurang Sjömagasinet samt Adjunkt vid Göteborgs Universitet, Institutionen för kost och idrott. Som vanligt i dessa tider filmas intervjun och du får ta del av den när och var du vill. Klippet läggs ut 29 maj.
Ulf har under hela sitt yrkesverksamma liv brunnit för mat & vin i kombination med hög kvalitet i allt som görs. Sedan övertaget av Sjömagasinet 2011 har även aspekten hållbarhet, vårdandet och hushållandet av jordens resurser hamnat i centrum. Sedan 2016 har Sjömagasinet varit miljöcertifierade via Svensk Miljöbas men sedan 2019 är restaurangen och verksamheten Kravmärkt.
Pernilla Warberg träffar Ulf Wagner i Dome of visions för en intervju om hans arbete, om hållbarhet och innovation i restaurangvärlden och självklart om hur coronakrisen påverkat.
Filmen/intervjun kommer att sändas online på domeofvisions.se
Ingen föranmälan krävs
Varmt välkommen!