Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Picknicklunch och invigning av Lindholmshamnens nya park

Snart står Lindholmshamnens nya park färdig och det kommer att firas med en stor picknicklunch. Ta med din lunch och några kollegor och kom förbi parkens invigning. Picknickstämning utlovas och de som står bakom byggnationen kommer berätta kort om områdets historia och den fortsatta utvecklingen. Kooperativet Lindholmen bjuder på kaffe.

Hjälp oss att namnge parken – vinn unik upplevelse

Just nu går den nya parken under namnet ”Provisoriska parken”. Den behöver givetvis få ett riktigt namn och där behövs din hjälp. Vad tycker du att parken ska heta? Skicka in ditt förslag på parkens namn senast torsdag 5 september.

Parkens namn avslöjas under picknicklunchen och vinnaren får tillsammans med en vän uppleva Lindholmens guldkorn, bland annat ett unikt besök i en av Lindholmens kranar från varvstiden.

Välkomna!
 

Om Lindholmshamnens nya park
Parken ligger bredvid de nybyggda husen mellan Götaverksgatan och Regnbågsgatan. Den bjuder in till lek, avkoppling och grönska och är öppen för alla. Parken är provisorisk i väntan på att området får permanenta parker. Det är byggaktörerna i Lindholmshamnen som står bakom parken: Skanska, PEAB, Riksbyggen, HSB och Älvstranden Utveckling.

Arrangeras av Skanska, PEAB, Riksbyggen och HSB och Älvstranden Utveckling.