Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Alten berättar om agila arbetssätt på Lindholmen Connected

I slutet på 2015 flyttar IT-konsultbolaget Alten sitt huvudkontor till Lindholmen Science Park. Som ett steg i att närma sig kunderna deltar Alten som värdföretag på nätverksträffen Lindholmen Connected den 3 december.

Alten utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag genom engagerade teknik- och IT-konsulter. Kunderna återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och företaget är verksamt genom hela produktutvecklingskedjan.

Kontoren finns i Göteborg, Stockholm, Lund, Linköping, Västerås, Jönköping och Umeå. Som en del av Alten Group finns över 16 000 medarbetare och verksamheten breder ut sig i 16 länder. Nu samlar man den västsvenska kompetensen på Lindholmen Science Park.
- Flytten till Lindholmen är en viktig del av vår strategi för framtiden. Dessutom vill vi erbjuda våra medarbetare en bra arbetsmiljö och vara nära våra kunder, säger Fredrik Nyberg, VD Alten Sverige AB.

Alten är ett av värdföretagen på Lindholmen Connected. De uppmanar alla att besöka montern och lyssna till hur de arbetar med agila arbetssätt och coacher, paketlösningar och kompetensutveckling.

Läs mer om Alten

Läs mer om Lindholmen Connected

Anmäl dig till träffen den 3 december