Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Fokus på affärerna i Closers workshop om intermodala transporter

När ska vi börja tjäna pengar? Det är en av de närgångna frågorna när Closer på tisdag den 20 mars ordnar en workshop om intermodala transporter.

På tisdagens workshop på Lindholmen Science Park samlas ett 40-tal deltagare från transportnäringen och akademin för att gå till botten med frågor om intermodala transporter. På agendan finns frågor om marknad, volymer, aktörsbilden, affärsmodell, prissättning, regelverk m.m.

– Frågorna om hur man skapar lönsamhet för transporter där man kombinerar olika trafikslag till exempel tåg och lastbil är högaktuella. De har diskuterats på ett par konferenser i vår. Nu ordnar Closer en verkstad för att låta aktörerna tillsammans titta på nya möjliga lösningar, säger Jerker Sjögren, programansvarig på Closer i en kommentar. Tanken är att kunna kombinera aktuella forskningsresultat med företagens egna utvecklingsarbeten i de nya utvecklings- och demonstrationsprojekt som Closer drar igång.

Lindholmen Science Park är en internationell miljö för forskning och utveckling inom media, IT och transport. Här samverkar aktörer från näringsliv, akademi och samhälle. Closer är en nationell kraftsamling inom transporteffektivitet för forskning, utveckling och innovation på internationell nivå.

För mer information, kontakta:
Jerker Sjögren, programansvarig Closer, Lindholmen Science Park AB, 031-764 70 02, jerker.sjogren@lindholmen.se

Anita Bengtson, kommunikationschef Lindholmen Science Park, tel 031-764 70 20, anita.bengtson@lindholmen.se