Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Gang Wei, CEVT, till Lindholmen Connected

CEVT:s Deputy CEO Gang Wei inledningstalar på Lindholmen Connected den 22 oktober där han berättar om CEVT och möjligheterna med att finnas på Lindholmen Science Park.

China-Euro Vehicle Technology (CEVT) är ett gemensamt forsknings- och utvecklingscenter för framtidens bilar inom C-segmentet. Centret etablerades för att tillgodose behoven hos både Geely Auto och Volvo Personvagnar samt för att stärka konkurrenskraften genom utveckling av fordonsarkitektur och teknik i världsklass. CEVT, beläget i Lindholmen, Göteborg, har på endast ett år vuxit till över 400 anställda.

Lindholmen Connected - möten som stimulerar affärer
Lindholmen Connected är en unik möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med företag inom Transport, ICT och Media på Lindholmen Science Park. Vi bjuder in företagsledare, kreatörer, projektledare, entreprenörer, fordonsspecialister m fl. Varje gång inleder en spännande key note speaker och tre företag får samtidigt vara värdar. Därefter blir det nätverksmingel, lunchmacka och värdföretagen får möjlighet att presentera sig.

Läs mer på www.lindholmen.se/connected

Anmäl dig direkt ->