Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Möt Johan Trouvé, Västsvenska Handelskammaren

Kom och träffa Johan Trouvé, VD, Västsvenska Handelskammaren, som berättar varför Västsvenska Handelskammaren arbetar aktivt med affärsnätverk. Vi ser att fokuserade möten mellan människor skapar oanade idéer, nya samarbeten och utveckling för företagen.

johan_trouve_mg_6251.jpgDen 21 januari är du välkommen på ett kostnadsfritt frukostmöte om Handelskammarens affärsnätverk för dig som är chef/ ledare.

Vi startar upp Next&Now, en plattform för inspiration, affärer och utveckling på Lindholmen under våren och kanske vill du vara med?

Tid: 21/1 kl. 08.00-09.30
Plats: Lindholmen Conference Centre
Anmälan: www.handelskammaren.net/lindholmen 

Next&Now Lindholmen - en del av Handelskammarens Affärsnätverk

I 350 år har Västsvenska Handelskammaren varit en mötesplats i regionen för näringslivet. Varje år träffas ca.1400 individer i våra affärsnätverk hos oss för att inspireras, utvecklas och bredda sitt kontaktnät. 

Bygg värde genom många och effektiva möten 

Genom ett effektivt och planerat arbete med att vidga den egna kontaktplattformen kan oanade möjligheter uppstå. Affärsnätverket Next&Now bidrar på ett effektivt sätt till att träffa många beslutsfattare på kort tid för att knyta kontakter med relevanta personer. Det ger både inblick i andra branscher och ett bredare perspektiv att ta med sig i den egna verksamheten. Next&Now passar dig som är i ledande position och som vill skapa nya möjligheter genom nya professionella kontakter inom andra branscher och befattningar.

Kortfakta

Vem Chef, ledare och beslutsfattare.
Vad Minst 10 tillfällen per år varav 4 tillfällen är med efterföljande fördjupat kontaktskapande i mindre grupper. 4-6 tillfällen i Oss emellan, den övergripande mötesplatsen för alla deltagare i Handelskammarens Affärsnätverk. Afterwork 2-4 tillfällen där värdföretag får chansen att presentera sina verksamheter.
Syfte Att effektivt etablera och bygga relevanta relationer.
Pris 11 995 kr/år exkl. moms
Kontakt Henrik Johansson | 031-83 59 37, Henrik.johansson@handelskammaren.net
Ansvarig Next&Now Anette Antonsson