Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Samverkan för innovation inspirerade Kroatiens president

Efter att bland annat ha träffat kungen och statsministern i Stockholm tidigare i veckan, fortsatte Kroatiens president, Kolinda Grabar-Kitarović, sitt statsbesök på Lindholmen Science Park.

– Vi är mycket glada över att tillsammans med staden, regionen och näringslivet få möjlighet att visa och berätta om den innovationskraft som finns här. President Grabar-Kitarović var både intresserad och imponerad av den samverkan som drivs genom Lindholmen Science Park, inte minst gällande framtidens mobilitet av människor och gods, samt vilken betydelse den har för regionens utveckling, säger Maria Hedlund, vice vd Lindholmen Science Park.

bild_1_0.jpg
​President Kolinda Grabar-Kitarović provar VR-glasögon på Visual Arena, tillsammans med Maria Hedlund och Lisbeth Schultze.

Från Lindholmen tog hela delegationen ElectriCity-bussen till Länsstyrelsen för lunch, där Lisbeth Schultze, tf landshövding och chef för Länsstyrelsen i Västra Götalands län stod som värd. Därefter följde samtal under Croatia-Sweden Business forum.

Läs artikel i GP