Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Tillväxtdagarna på Lindholmen – en succé

Tillväxtdagarna på Lindholmen 17-18 mars blev en succé. Över 500 personer deltog på konferensen och 130 talare fyllde två dagar med intressanta diskussioner och föreläsningar om morgondagens arbetsmarknad. 


Den massmediala uppmärksamheten kring Tillväxtdagarna har varit stor. Fokus i år låg bl a på frågor kring morgondagens arbetsmarknad. Hur får vi fler företag att vilja växa och hur ser vi till att dagens unga passar in i denna framtid? H K H Prins Daniel gjorde sitt premiärtal på Tillväxtdagarna och pratade om unga människors utanförskap och hur det kan brytas. Prinsen tog upp sitt egna entreprenörskap och vikten av att ha bra förebilder.


Övriga teman som debatterades på Tillväxtdagarna var den pågående utvecklingen i Nordafrika och Mellanöstern och hur den påverkar världsekonomin. Även den snabba utvecklingen i Kina, som inom 20 år kommer att vara den största ekonomin i världen.


Lindholmens nya konferensanläggning, Lindholmen Conference Centre (öppnade augusti 2010) fick lovord från arrangörerna, bl a Swedbank.


Läs mer kommentarer från evenemanget och se video på www.tillvaxtdagarna.se