Hoppa till huvudinnehåll

Anmälan för Audiovisual Days 2023 är öppen

måndag, oktober 9, 2023

Välkommen till Audiovisual Days – höstens stora evenemang som snackar innovation och utveckling inom det audiovisuella medielandskapet. Är du verksam inom film, TV, spel, media, VR eller upplevelseindustrin? Se hit!

bild med text

New ways of telling your story

Den 8-10 november 2023 är vi tillbaka på Visual Arena, Lindholmen Science Park. Vårt fokus i år är att utforska de oändliga möjligheter som finns för att nå ut med morgondagens berättelser i en konstant föränderlig audiovisuell medievärld. Vi vill att du som besökare ska få med dig nya perspektiv och idéer och att vi alla kan lära oss av varandras branscher för att utveckla morgondagens starka berättelser och upplevelser.

Inspirerande workshops, masterclasses och lunchbio 

I år kommer bland annat Karin Bäckmark, head of podcasts på Spotify, ge en unik inblick i Spotifys arbete med podcasts, teamet bakom Sveriges första dramaserie på Tiktok tar med oss in bakom kulisserna och Anette Novak kommer för att diskutera innovation i filmbranschen. Dessutom blir det workshop i Roblox, föreläsningar om Virtual Production, AI, lunchbio, framtidens berättelser och mycket mer. Spana in hela programmet via knappen nedan och anmäl dig idag. Missa inte detta unika tillfälle att inspireras av och nätverka med experter inom den audiovisuella branschen!

Nu är programmet för Audiovisual Days 2023 släppt och anmälan öppen!

Plats: Audiovisual Days äger rum på Visual Arena Lindholmen, men går även att ta del av digitalt för dem som inte kan närvara fysiskt. Evenemanget är gratis.

Tid: 8-10 november 2023.

Audiovisual Days är ett event från Lindholmen Science Park i samarbete mellan följande program/projekt: Film & TV Lindholmen, Visual Arena, GameLab Lindholmen, Medier & demokrati, Xperience Next och International Youth Think Tank.

Audiovisual Days finansieras huvudsakligen av Västra Götalandsregionen och Göteborgs Stad.