Hoppa till huvudinnehåll

Audiovisual Days äntligen tillbaka i höst!

torsdag, september 21, 2023

Snart öppnar anmälan till Audiovisual Days, eventet som utforskar de oändliga möjligheter som finns för att nå ut med morgondagens berättelser i en konstant föränderlig audiovisuell medievärld. 

person som tittar genom en klippa för film

Ta chansen och upplev seminarier, masterclasses och workshops. Audiovisual Days siktar alltid på att ligga i framkant och erbjuder dig som deltar aktuella ämnen och utmaningar. Hur påverkar AI och ny teknik utvecklingen av rörlig bild? Hur förändrar Virtual Production filmens näringskedjor? Hur låter framtidens podcasts?

För att diskutera detta, och mycket mer, bjuder vi in ledande aktörer i branschen, allt från journalister och innovatörer till filmskapare och manusförfattare. Vi vill att du som besökare ska få med dig nya perspektiv och idéer och att vi alla kan lära oss av varandras branscher för att utveckla morgondagens starka berättelser och upplevelser. 

Är du verksam inom film, TV, spel, media, VR eller upplevelseindustrin? Missa inte detta unika tillfälle att inspireras av och nätverka med experter inom den audiovisuella branschen!

PLATS: Audiovisual Days äger rum på Visual Arena Lindholmen, men går även att ta del av digitalt för dem som inte kan närvara fysiskt. Evenemanget är gratis. 

TID: 8-10 november 2023. 

Anmälan till Audiovisual Days öppnar den 9 oktober.