Hoppa till huvudinnehåll

Fyll i enkät om cybersäkerhet

tisdag, oktober 31, 2023

Vår nya innovationshub inom cybersäkerhet, Sweden Secure Tech Hub, hjälper svenska små och medelstora företag inom tech-sektorn att skapa säkra digitala produkter och lösningar. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga stöd och support behöver vi nu veta vad ni behöver. 

Fyll i formulär

Vår nya innovationshub inom cybersäkerhet hjälper svenska små och medelstora företag inom tech-sektorn att skapa säkra digitala produkter och lösningar - med början redan i konstruktions- och utvecklingsfasen. Vi erbjuder ett flertal resurser och tjänster, allt från föreläsningar och webbinarier, till experthjälp, testmöjligheter och hjälp att hitta nödvändig finansiering för tänkta utvecklingsinitiativ.

Sweden Secure Tech Hub är en samverkan mellan sex av Sveriges ledande science parks inom ICT och digitalisering: Linköping Science Park, Lindholmen Science Park (Göteborg), Ideon Science Park (Lund), Kista Science Park (Stockholm), Luleå Science Park och Blue Science Park (Karlskrona).

Vi planerar redan många aktiviteter och erbjudanden för små och medelstora techföretag- en del av dessa i närtid. För att vi ska kunna ge er och andra företag i målgruppen bästa möjliga stöd och support behöver vi veta vad ni har för behov. Klicka på länken nedan för att komma till vår enkät. Den tar endast 2-3 minuter att fylla i och du är förstås anonym.

Läs mer om Sweden Secure Tech Hub