Hoppa till huvudinnehåll

Nominera årets samverkare 2021

torsdag, juni 3, 2021

Vem tycker du på ett öppet och engagerat sätt skapat förutsättningar för framgångsrika samarbeten under det senaste året? Nu är det dags att nominera! Årets Samverkare utses under Lindholmen Open Day den 16 september.

Förra året vann Johan Bengtsson, teknikutvecklingschef vid Göteborgs Tekniska College. Även finalisterna Helena Asztalos, Ericsson, och Johanna Bergman, AI Sweden, prisades för sina insatser och tre hedersomnämnanden delades ut till Mikael Edvardsson, Urban Kristiansson och Lennart Lundh vid Volvo Cars.

Att bli utsedd till Årets samverkare 2020 var en fin bekräftelse att få efter många års arbete. Nu skall Årets samverkare 2021 utses så passa på att nominera någon som du tycker skall uppmärksammas för sitt arbete, berättar Johan.

Nominera någon/några som har insett att genom att interagera med och inspirera andra, så kan kreativa och innovativa idéer få bärkraft. Någon/några som bjuder på sin egen erfarenhet och kunskap, för att bidra till utveckling och nya möjligheter.

Personen/teamet kan agera i vilket område eller bransch som helst, men har på något sätt en anknytning till Lindholmen Science Park. 

Anmäl ditt bidrag här

Finalister och vinnare kommer att kommuniceras och uppmärksammas i samband med Lindholmen Open Day 16 september

Juryn är sammanställd av ett antal näringslivsrepresentanter från Lindholmen Science Park AB ägare och sammankallas av Lindholmen Science Park AB.