Hoppa till huvudinnehåll

Nytt poddavsnitt med generaldirektören vid Myndigheten för Psykologiskt försvar

tisdag, oktober 17, 2023

I det tredje avsnittet av Lindholmen Science Parks nya podd Omvärldsspanarna gästas Martin Holmberg & Cecilia Malmström av Magnus Hjort.

Nytt avsnitt

Magnus Hjort är generaldirektör vid Myndigheten för Psykologiskt försvar. Det blir ett samtal om hur man bäst bemöter otillbörlig informationspåverkan och annan vilseledande information som riktas mot Sverige eller svenska intressen, ryska trollfabriker samt hot och möjligheter med AI och mycket mer. 

Följ med oss när vi tillsammans med gäster navigerar i det komplexa globala landskapet och utforskar dess påverkan på Göteborg och Sverige. I varje avsnitt kommer politikexperten Cecilia Malmström och medieexperten Martin Holmberg, tillsammans med gäster från vårt nätverk av kunniga branschrepresentanter, forskare samt myndighetspersoner, att dela insikter om de senaste trenderna som formar världen och diskutera hur det kan påverka vår framtid. Med frågor kring teknologi och innovation till hållbarhet och samhällsutmaningar kommer vi att täcka ett brett spektrum av ämnen. Se till att prenumerera för att inte missa kommande avsnitt med spännande gäster!