Hoppa till huvudinnehåll

Nytt poddavsnitt med Jan-Olof Jacke, VD för Svenskt Näringsliv

onsdag, november 8, 2023

I poddens femte avsnitt pratar Cecilia Malmström och Martin Holmberg om läget i Sverige, EU och omvärlden med Jan-Olof Jacke, VD för Svenskt Näringsliv.

Jacke poddgäst

Jacke är också ordförande i Folk och Försvar samt Svenska Mässan Stiftelse. I det här avsnittet går panelen på djupet med sådant som är viktigt på riktigt. 

OBS! Eftersom avsnittet spelades in alldeles före inledningen av kriget mellan Israel och Hamas nämns inte detta i podden.

Följ med oss när vi tillsammans med gäster navigerar i det komplexa globala landskapet och utforskar dess påverkan på Göteborg och Sverige. I varje avsnitt kommer politikexperten Cecilia Malmström och medieexperten Martin Holmberg, tillsammans med gäster från vårt nätverk av kunniga branschrepresentanter, forskare samt myndighetspersoner, att dela insikter om de senaste trenderna som formar världen och diskutera hur det kan påverka vår framtid. Med frågor kring teknologi och innovation till hållbarhet och samhällsutmaningar kommer vi att täcka ett brett spektrum av ämnen. Se till att prenumerera för att inte missa kommande avsnitt med spännande gäster!