Hoppa till huvudinnehåll

På GoWest möts entreprenörer och investerare

måndag, februari 6, 2023

GU Ventures med ett 40-tal samarbetspartners tar sikte på att göra Västsverige till ett internationellt forum för investerare och entreprenörer med innovativa bolag genom årets GoWest, som äger rum 7-8 februari i Göteborg. Genom att samla investerare, startups och scaleup-bolag, hoppas arrangörerna kunna attrahera mer kapital till Västsverige, och även fler affärsmöjligheter.

gowest

På GoWest under 2022 deltog bl.a. Jonas Wilhelmsson, Ericsson One, Peter Wikström, Geely Sweden Holding, samt Katarina Brud, MobilityXlab.

Riskkapitalforumet GoWest arrangeras för andra året i rad och är redan Västsveriges största evenemang för investerare och entreprenörer, där de kan mötas, nätverka, inspireras och göra affärer. Som topprankad inkubator och investerare, arrangerar GU Ventures eventet tillsammans med en lång rad partners. Förutom huvudfinansiärerna Västra Götalandsregionen och Tillväxtverket, finns ett flertal banker, Polestar, Nasdaq, Industrifonden och Volvo Cars Tech Fund.

Från starten har GU Ventures haft sitt sikte internationellt inställt, med visionen att GoWest ska bli en global mötesplats för affärer, innovation och investeringar. De har även valt att lägga fokus på hållbarhet och impact genom att lyfta idéer som kan skapa förutsättningar för en bättre morgondag och sådana bolag finns det gott om i Västsverige.

GoWest kommer att gå av stapeln på Uni3 by Geely´s mötesplats och innovationsarena på Lindholmen Science Park.