Hoppa till huvudinnehåll

Snart dags för HARMs årliga arbetsmarknadsmässa

måndag, oktober 23, 2023

Den 6 november kommer HARMs årliga arbetsmarknadsmässa att ta plats på Lindholmen Science Park. Mässan är ett ypperligt tillfälle för företag att träffa studenter som är färdigutbildade inom ett år.

finklädda personer i en mässhall

H-sektionen, även kallad ingenjörsteknologsektionen, är en sektion på Chalmers tekniska högskola för högskoleingenjörsprogrammen för datateknik, design och produktutveckling, elektroteknik, ekonomi och produktionsteknik, maskinteknik och mekatronik. H-sektionen är Chalmers största sektion och ligger på Campus Lindholmen.

Den 6 november är det dags för den årliga arbetsmarknadsmässan HARM. Deltagandet på mässan är mycket stort, tidigare år har den besökts av över 400 studenter som många är i behov av någon form av samarbete med ett företag. Studenterna är ute efter allt från ex-jobbsamarbete, sommarjobb eller anställning till att bara mingla och bredda sitt kontaktnät. 

Om du är intresserad av mässan eller vill veta mer om HARM och hur man enkelt kan komma i kontakt med studenter på Chalmers är du välkommen att besöka mässan.