Hoppa till huvudinnehåll

Telenor Connexion satsar på Lindholmen

måndag, mars 25, 2024

Inom kort får Lindholmen ett nytt tillskott bland stora teknikföretag. Det är Telenor Connexion som förstärker näringslivsklustret – vd Mats Lundquist berättar.

vy över en stad samt en person inklippt

Bild: Älvstranden Utveckling AB

– Lindholmen är en väldigt intressant och attraktiv plats i våra ögon och vi är väldigt glada att vi nu flyttar dit. Flytten är extra rolig då vi sedan 2009 också är partner i organisationen Lindholmen Science Park och jag sitter även med i deras styrelse, säger Mats Lundquist, vd på Telenor Connexion och chef för IoT med ansvar för Telenors IoT-portfölj och försäljning globalt.

Genom att nu flytta Göteborgskontoret till Lindholmen blir det enligt Mats mycket enklare med mycket. Allt från att ta emot delegationer med människor som alltid vill besöka Lindholmen på sina besök till att kunna locka både nya kunder och medarbetare.

–  Vi är ett globalt bolag som jobbar mycket tätt ihop med bland annat fordonsindustrin och den marknaden finns verkligen på Lindholmen så det känns som att vi nu hittat hem på riktigt. Det är en perfekt plats för oss där vi både är nära våra kunder, leverantörer och samarbetspartners men också nära skolorna i området för framtida rekrytering, säger han.