Hoppa till huvudinnehåll

Nominera årets samverkare 2022

fredag, april 29, 2022

Vem tycker du på ett öppet och engagerat sätt skapat förutsättningar för framgångsrika samarbeten under det senaste året? Nu är det dags att nominera! Årets Samverkare utses under Lindholmen Open Day den 22 september.

årets samverkare pris

Förra året vann Malin Levin, Biträdande föreståndare vid SAFER. Även finalisterna Gang Wei, Geely Innovation Centre och Louise Larsson, Älvstranden Utveckling prisades för sina insatser. 

Finns det något bättre än framgångsrik samverkan; där olika perspektiv skapar mervärde, smartare?! Ska vi kunna möta de globala hållbarhetsutmaningar som den här planeten står inför är samverkan ett absolut måste. De globala hållbarhetsmålen är odelbara, och därför behöver vi kunna samarbeta. Förra året blev jag årets samverkare, och det var otroligt kul! Tveka inte att nominera någon till årets utmärkelse, säger Malin.

Nominera någon/några som har insett att genom att interagera med och inspirera andra, så kan kreativa och innovativa idéer få bärkraft. Någon/några som bjuder på sin egen erfarenhet och kunskap, för att bidra till utveckling och nya möjligheter.

Personen/teamet kan agera i vilket område eller bransch som helst, men har på något sätt en anknytning till Lindholmen Science Park. 

Anmäl ditt bidrag här

Finalister och vinnare kommer att kommuniceras och uppmärksammas i samband med Lindholmen Open Day 22 september.

Juryn är sammanställd av ett antal näringslivsrepresentanter från Lindholmen Science Park AB ägare och sammankallas av Lindholmen Science Park AB.