Hoppa till huvudinnehåll

Nominera Årets samverkare 2024

fredag, juni 14, 2024

Vem tycker du på ett öppet och engagerat sätt skapat förutsättningar för framgångsrika samarbeten under det senaste året? Skicka in din nominering senast 6 september!

Vinnaren Eva Essvik och nominerade till årets samverkare

Förra årets finalister Martin Gow från SiNIX Group, Eva Essvik (vinnare), chef för näringslivssamarbeten, partnerskap och digital innovation på GöteborgsOperan, Glenn Evans (specialpris) på Älvrummet och Elisabeth Hörnfeldt från Scania.

Nominera någon/några som har insett att genom att interagera med och inspirera andra, så kan kreativa och innovativa idéer få bärkraft. Någon/några som bjuder på sin egen erfarenhet och kunskap, för att bidra till utveckling och nya möjligheter.

Personen/teamet kan agera i vilket område eller bransch som helst, men har på något sätt en anknytning till Lindholmen Science Park. 

Finalister och vinnare kommer att kommuniceras och uppmärksammas i samband med Lindholmen Open Day 26 september.

Juryn är sammanställd av ett antal näringslivsrepresentanter från Lindholmen Science Park AB ägare och sammankallas av Lindholmen Science Park AB.

Anmäl ditt bidrag här nedan - senast 6 september

Nominated person/team

Please fill in the information for the person/team you´re nominating!
 

E-mail
Feel free to enter everyone's e-mail address if more than one, but at least one of the nominees.

Additional information

Vinnaren Eva Essvik och nominerade till årets samverkare

Martin Gow från SiNIX Group, Eva Essvik, chef för näringslivssamarbeten, partnerskap och digital innovation på GöteborgsOperan, Glenn Evans på Älvrummet och Elisabeth Hörnfeldt från Scania efter prisutdelningen av Årets samverkare 2023.

Det här är den finaste nominering och pris jag någonsin fått och att få representera GöteborgsOperan i det här sammanhanget känns fantastiskt!

Eva Essvik

Läs mer om Lindholmen Open Day

Lindholmen Open Day

Lindholmen Open Day

Lindholmen Open Day är ett gemensamt event för alla företag och organisationer som finns och verkar på Lindholmen, från Slottsberget till SVT. Med en engagerande utställning i Gågatan i och utanför...